HC-bussen

Tänkte bara berätta om den kända HC-bussen. Det går en buss till HC varje torsdag till söndag när dem har öppet och den busschauffören verkar verkligen trivas med sitt jobb (eller så spelar han väldigt bra). Man kan ju kanske tro att det skall sitta någon grinig där som klagar på alla men inte på HC-bussen. Det sjungs alltid en sång på bussen, det är nästan bara personal som åker så vi börjar kunna den här nu, men de få turister som åker på bussen ser alltid lika skeptiska ut och undrar var dem har hamnat.

Det står fem flaskor öl upp på hyllan, det står fem flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån fem flaskor öl, står det fyra flaskor öl upp på hyllan.
Det står fyra flaskor öl upp på hyllan, det står fyra flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån fyra flaskor öl, står det tre flaskor öl upp på hyllan.
Det står tre flaskor öl upp på hyllan, det står tre flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån tre flaskor öl, står det två flaskor öl upp på hyllan.
Det står två flaskor öl upp på hyllan, det står två flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån två flaskor öl, står det en flaska öl upp på hyllan.
Det står en flaska öl upp på hyllan, det står en flaska öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån en flaska öl, står det ingen flaska öl upp på hyllan.
Det står ingen flaska öl upp på hyllan, det står ingen flaska öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån ingen flaska öl, ja då är man tamejfan upp på fyllan.


"Se er för när ni går över vägen så ni inte blir platta"





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0