Fredag

Igår var det riktigt roligt på HC. Många liftare där och inte så mycket turister. :) Tog dock tidiga bussen hem eftersom jag skulle jobba idag men dagen gick ganska fort och inga större krångel. Imorgon är sista arbetsdagen innan tre dagars ledigt och imorgon är det även kvaltävling inför ungdoms-sm i en av våra backar så då händer det lite nytt. Idag hade vi besöksrekord på 303:an! 5480 personer åkte hos oss idag! Skoj!

Det är ganska svårt att hålla reda på dagarna här uppe. Helg är inte helg som det är hemma. Liftarna går oftast ut torsdagar och söndagar då det är P-söndag på HC. När man jobbar kommer gästerna ofta fram och undrar var det är kvällsåkning någonstans. Då får man fundera jättelänge på vad det är för dag. Oftast kommer man inte på det och får först fråga gästerna vad det egentligen är för dag idag. Det är lätt att man blir lite förvirrad på dagarna när man jobbar olika dagar och olika många dagar varje vecka! Men hur kul är det egentligen när varje vecka ser exakt likadan ut?


Kommentarer
Postat av: anette

EMPAN! :D va roligt och höra av dig minsann. har du det bra där uppe utanför slaskhålan?

åhw, gudja. skulle jättegärna vilja bara dra och åka lite bräda men jag jobbar ju :/ inge roligt och vara vuxen. kram!

2010-01-23 @ 02:04:03
URL: http://anettehoglund.blogg.se/
Postat av: anette

absolut! sa bra som det kan vara :) skulle ju egentligen vara skönt och ta sitt pickochpack och dra bort ett tag men det går ju inte heller. kan inte säga nej till jobbet jag har. haha. livet är hårt.

men du trivs där uppe iallafall? :)

2010-01-24 @ 15:54:04
URL: http://anettehoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0