Mitt underbara hem i vinterdrömmen

Nu skall jag verkligen skärpa mig och ha med kameran överallt. Har sprungit runt i stugan idag och fotat lite så här får ni se hur jag bor i gamla personal i Lindvallen!



Mitt och Julias rum, det ser lite stökigt ut men det är mycket mer hemtrevligt där nu när jag har fått upp lite kort och annat på väggen ovanför min säng.



Bokhyllan som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Den ser lite roligare ut nu, har fyllt den med lite spel, min hjälm och en julgran. Vi har inte plockat undan julen än här hemma men det kanske är dags snart. :P



Hallen. Om man tittar noga kan man se soppåsen på golvet. Det brukar ta ett tag innan dem blir slängda. Först flyttas den ut ur sopskåpet, sen ut ur köket och till sist ställs den ut i hallen. Sopcontainern är ungefär 25 meter ifrån vår stuga och man går förbi den när man går till jobbet, ica, backen osv. Men det är ändå väldigt jobbigt att slänga soporna! Dem har blivit som en fin liten inredningsdetalj i vår stuga.



Vardagsrummet och den obligatoriska godispåsen. Hälften av glödlamporna funkar i taklampan. Så har det varit sen vi kom hit men ingen av oss har orkat gå till förrådet och hämta nya lampor. Men vad gör det?

 

Jespers och Johans rum som just nu är stängda eftersom dem är i Italien på skidlärarutbildning i tre veckor till. Vadå avundsjuk? Jag? Nej absolut inte. Men längtar tills dem kommer tillbaka och det blir lite liv här i stugan igen. :)



Badrummet med egen tvättmaskin, torkskåp och annat som är bra att ha, till exempel en näsa i duschen.



Close up på den berömda tvålnäsan i duschen.
 


Köket. Här har det lagats många gourmetmiddagar. Och snabbmakaroner...

Så ser det alltså ut här i vår stuga!

Kommentarer
Postat av: Elin

Fin blogg =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0