Kort sammanfattning av en bäst vecka...

Oj oj dålig uppdatering nu men har haft fullt upp den senaste veckan och knappt varit hemma någonting. Personal-OS i onsdags blev riktigt lyckat. Alla från liften var med och vi fick köra miniskoter, hoppa backhoppning och springa uppför stora hoppet i backen, springa runt tio varv och åka pulka ner. Sjuka grejer!

Har varit en riktig HC-helg den här helgen. HC i torsdags, i lördags och igår! I lördags kom även Jesper och Johan tillbaka så nu är stugan som den skall igen. Nu väntar två dagars ledighet. Imorgon blir det nog utgång med dem bästa och på onsdag blir det snowboardåkning. Love it!

Ledig dag

Har varit på gymmet nu två dagar på raken när jag har varit ledig. Klapp på axeln! Kände att det var dags och liftpersonalen tränar gratis så jag har ju egentligen ingen anledning till att inte gå dit nu när jag är ledig.

Imorgon börjar jag jobba igen och sen på kvällen är det personal-OS som jag tydligen är anmäld till. Nästan alla andra i vår lift hade anmält sig så då skrev dem upp mig idag också när jag var ledig. Får börja peppa inför det.

På torsdag kommer Million Stylez till HC! Jag har varit taggad inför det i flera veckor nu sen jag fick reda på det så hoppas att det blir en grym kväll!

Min frukost

Måste bara visa min otroligt goda frukost nu klockan ett på dagen. Frukosten när jag jobbar brukar oftast bestå av knäckebröd och juice för att jag inte orkar göra något mer avancerat. Men på en ledig dag som idag ser frukosten ut såhär.



Mums! Lägg märke till att jag har köpt färdighyvlad ost, höjden av lathet?


HC-bussen

Tänkte bara berätta om den kända HC-bussen. Det går en buss till HC varje torsdag till söndag när dem har öppet och den busschauffören verkar verkligen trivas med sitt jobb (eller så spelar han väldigt bra). Man kan ju kanske tro att det skall sitta någon grinig där som klagar på alla men inte på HC-bussen. Det sjungs alltid en sång på bussen, det är nästan bara personal som åker så vi börjar kunna den här nu, men de få turister som åker på bussen ser alltid lika skeptiska ut och undrar var dem har hamnat.

Det står fem flaskor öl upp på hyllan, det står fem flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån fem flaskor öl, står det fyra flaskor öl upp på hyllan.
Det står fyra flaskor öl upp på hyllan, det står fyra flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån fyra flaskor öl, står det tre flaskor öl upp på hyllan.
Det står tre flaskor öl upp på hyllan, det står tre flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån tre flaskor öl, står det två flaskor öl upp på hyllan.
Det står två flaskor öl upp på hyllan, det står två flaskor öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån två flaskor öl, står det en flaska öl upp på hyllan.
Det står en flaska öl upp på hyllan, det står en flaska öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån en flaska öl, står det ingen flaska öl upp på hyllan.
Det står ingen flaska öl upp på hyllan, det står ingen flaska öl upp på hyllan. Tar man en flaska öl ifrån ingen flaska öl, ja då är man tamejfan upp på fyllan.


"Se er för när ni går över vägen så ni inte blir platta"





All alone i stugan

Rolig kväll igår som började i 33an med Super mario, fortsatte till 27an för förfest och slutade med p-kväll på HC. Ledig idag. Vaknade klockan tolv. det var ett tag sen jag sov så länge. Arbetsveckorna här uppe är oftast jobba sex dagar, ledig två, så det är väldigt skönt att få sova ut dem lediga dagarna. Det känns inte som att man tillbringar så mycket tid i stugan heller. Man går till jobbet halv åtta och nu när liftarnas öppettider har förlängts så är man inte hemma från jobbet förrän vid halv sex. Då är det bara direkt in i duschen, äta och sen ut på äventyr. Är man ledig så är det oftast någon annan som också är ledig så då är man ute i backen hela dagen. Men det är ju precis så det skall vara! Jag är inte här för att vara hemma i stugan :) Idag är jag dock ledig själv så jag får försöka hitta på något att göra. Kanske nätshoppa lite? Haha! Har sånt extremt shoppingbehov just nu. Skall iallafall kolla igenom kokboken som jag fick av mamma och pappa när jag åkte upp. Nu skall jag börja laga lite riktig mat, potatisgratäng kanske... Eller skall man börja med något enklare?




RSS 2.0